Zadovoljstvo naših gostiju

Mišljenja gostiju

Zadovoljstvo naših gostiju

Vaša su iskustva naša inspiracija: podjelite svoje mišljenje s nama.

Za letošnji dopust sva si zamislila malo raziskovanja po Hrvaški obali. Dopust z avtodomom se nama je zdel prava izbira, saj "hisko" pelješ s seboj z vsem potrebnim za brezskrben oddih in raziskovanje. Rimor Horus 138 sva izbrala, ker se nama je zdel zaradi oblike in velikosti še bolj mobilen. Všeč nama je bilo tudi to da je bil popolnoma opremljen in praktično nov. Z najemodajalci smo se hitro ujeli in dobili skupen jezik. So zelo prijazni, hitro odzivni in skrbni. Za čas najinega dopusta so skrbeli za najin avto in ga tudi zavarovali pred neurjem. Tudi vam priporočamo to izkušnjo.

D. Č., Slovenija

Prezadovoljni sa kamperom Rimor Horus 138, udoban za putovanje i još udobniji u kampu. Ima sve što je potrebno za ugodno proveden aktivni godišnji odmor u Livignu, Italija. Najmodavci Rentacamper.si izuzetno susretljivi i ljubazni.

Marijana, Hrvaška

Naša avantura z avtodomom Rimor Seal je bila res čudovita, polna novih doživetij in izzivov. Ker smo se na pot z avtodomom podali prvič, so si najemodajalci vzeli čas in nam podrobno razložili uporabo avtodoma, zelo prijazni in ustrežljivi. Cela družina, posebno otroci so zares uživali in naslednje leto sigurno ponovimo.

A. T., Slovenija

Na potovanje smo se odpravili prvič, vendar zagotovo ne zadnjič. Smo štiričlanska družina, ki je tokrat izbrala Rimor Horus 138 za našo dogodivščino, in nismo mogli biti bolj zadovoljni. Udobje in oprema, ki jo je gostiteljica skrbno pripravila v vozilu, sta bila izjemna. Avtodom je bil popolnoma pripravljen za našo 2000-kilometrsko pustolovščino. To je bila res super izkušnja, ki nam je pustila nepozabne spomine!

Anja in Sebastjan

Proveli smo tjedan dana na Dugom otoku sa kamperom Rimor Horus 138 i bili smo oduševljeni. U Kamperu je predviđeno sve šta vam može zatrebati za potpuni doživljaj i zabavu. Kamper je odličan i jednostavan za korištenje, siguran sam, da ćemo ubrzo na još jedan ovakav izlet. Hvala Rentacamper.si

(Igor, Rijeka – Hrvatska)