O nas

O nas

Smo avanturisti in potovalni zanesenjaki

Korenine našega družinskega podjetja sežejo v leto 1992. Ukvarjamo s špedicijo, logistiko in organizacijo le-teh. Za vse komercialne in tehnične zadeve skrbiva sestri Ines In Mateja z družinama.

Smo veliki avanturisti in potovalni zanesenjaki, vse od morja pa tja do visokih gora. Svoj prosti čas najraje preživljamo v raziskovanju skritih kotičkov narave, novih krajev in njihovih znamenitosti ter spoznavanju novih kultur in ljudi.

Zakaj izbrati nas

Udobno raziskovanje

Naša želja je tudi vam približati vse lepote in prednosti avtodomarskega načina dopustovanja, zato vam ponujamo možnost najema popolnoma novih in najsodobneje opremljenih avtodomov. 

Želimo si, da bi vsako vaše potovanje bilo edinstveno in nepozabno. Izberite kraje, čas in dolžino potovanja, ki vam najbolj ustreza. Mi bomo poskrbeli, da na poti ne boste pogrešali prav ničesar. 

Nahajamo se v Podgradu, vasi ob magistralni cesti Reka – Trst, katera nas povezuje s Hrvaško in Italijo. To vidimo kot odlično priložnost za direkten prevzem avtodoma od koder vas pot lahko popelje na nam najbližjo Jadransko obalo ali pa v katerokoli drugo smer Evrope.

Potovanje z avtodomom nudi užitke svobodnih raziskovanj, odkrivanja novih kotičkov in mirnega dopustovanja.

Privoščite si!

Za odkrivanje naravnih lepot!
Za prebujanje s šumom morja!
Za avanture visoko v gorah!
Za zimske užitke na belih strminah!
Za kratke vikend oddihe!
Za obiske najlepših evropskih mest!

Naredite si nepozabno potovanje

Pri nas lahko najamete udoben in popolnoma opremljen avtodom za nepozabno potovanje. Naši avtodomi so vrhunske kakovosti in nudijo vse, kar potrebujete za udobno in sproščeno potovanje.